Om...

Med en vid musikksmak er det mye å skrive om. 
Min egne filosofi når det gjelder musikk er at den skal være tidløs. Det er ikke nødvendigvis de nyeste hittene jeg vil skrive om, men gjerne plater som har fått noen år på baken og riper i lakken, men også om noen av de nyeste mest spennende navnene der ute i horisonten.
Det være seg klubbmusikk, jazz, pop, rock, soul, hard-rock, indie eller alternativ - eller avarter av disse genrene - så bør det være noe tidløst, noe organisk, noe med sjel her - og en nerve der.

Blogginnleggene er fulle av referanser og linker. 
Alle bilder linker til enten hjemmeside-, blogg- eller Wikisiden til den aktuelle artisten. Er et platecover avbildet, klikk på coveret og du kommer til platen i Spotifyversjon, så fremst den ligger i deres musikkdatabase.

Tittelen på denne bloggen
Kom til etter mye leting og prøving og stadige "Dette navnet er allerede tatt". Inntill jeg kom på å ha en fransk-klingende tittel på siden. Nå betyr Musique De La Vie direkte oversatt fra fransk til norsk Musikk av livet. En litt klompette tittel, så jeg mistenker at jeg har blandet både fransk og spansk når jeg laget den. Men er det så nøye da så lenge det klinger bra?
Det er ikke tittelen jeg skal skrive om (foruten det du leser akkuratt nå) - men musikk.

Håper du finner noe av intresse her - og bloggen kan være inspirerende og dere finner noe musikk du eller dere nødvendigvis ikke har hørt før eventuel har hørt før - og får et hyggelig gjenhør med.  

PS! Ta gjerne en titt på fanen Lyttepost! For fler tips enn de som står i blogginnleggene!


Legg gjerne inn kommentar eller legg deg til som følger av bloggen.